martes, 9 de junio de 2009

JOAN PELLICER, UNA VISIÓ VERDA

DEIXE UN TEXT ANÒNIM PARLANT DEL BOTÀNIC JOAN PELLICER, QUI VA MORIR FA ARA MÉS D'UN ANY... JO EL VAIG GRAVAR I FOTOGRAFIAR PER AL PROGRAMA DE PROP SOBRE BELLREGUARD, EL SEU POBLE.

TEXT ANÓNIM SOBRE LA SEUA MORT: L'he vist pasejar moltes vegades per la plaja de bellreguard , guardamar, miramar . Recorde que un dia tenia que vindre a donar una xarrada al institut "els evols" d'alcudia i arribá tard. Ell dia que no tenia medi de transport i per aixó arribaba a quasi tots els llocs tard. Era n'obstant aixó una espera que pronte feia oblidar a la gent que l'escoltaba. Sempre amb la paraula adequada, la frase correcta i sobre tot amb eixa "xabacaneria" que el feia diferent i sobre tot interesant. No he tengut el gust de coneixer-lo pero és com si el coneguera de tota la vida. Adeu amic.

UNA PERSONA QUE NO S'HA D'OBLIDAR Pellicer era col.laborador del programa Medi Ambient, on parlava de botànica amb un vocabulari ultra ric. La setmana que va morir molts companys de feina tenien els ulls tristos, mentre passaven als magnetos imatges d'aquest home senzill, a qui jo vaig coneixer de casualitat gràcies a Ferran i que ha de ser conegut per molta mes gent. Busqueu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario